cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine Victoria's Secret Voucher
Coduri Voucher Victoria's Secret și Oferte Mai 2023
> > Conectați-vă la victoriassecret.ro

Profitați Victoria's Secret Reduceri cu Coduri de Reducere Victoria's Secret

  • Vouchere
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Victoria's Secret la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Victoria's Secret

În ce constă livrarea gratuita pe Victoria's Secret?

Produsele comandate de pe Victoria's Secret se livrează pe teritoriul României doar de către firma de curierat DPD. În funcție de data plății și de locația de livrare, vă vor expedia comanda în 2 până la 14 zile lucrătoare. Dacă adăugați un produs în valoare de cel puțin 160 LEI în coșul dvs., vi-l vor expedia fără nicio taxă de livrare. Costul de livrare pentru comenzile care nu ating pragul de 160 LEI este de 15,90 LEI.

Ce modalități de plată oferă Victoria's Secret?

Pentru a beneficia de produsele Victoria's Secret, trebuie să plătiți suma specificată pentru acestea, așa cum este specificată la momentul comenzii, folosind una dintre modalitățile disponibile (plată cu cardul / transfer bancar). Prețurile produselor afișate pe Victoria's Secret sau comunicateclientului sunt exprimate în Lei și pot include sau nu TVA în conformitate cu legislația în vigoare, așa cum va fi afișat pe site. Taxele de transport sau manipulare nu sunt incluse, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres la momentul comenzii.

Cum se aplică garanția pe Victoria's Secret?

Toate produsele pe care le comercializează beneficiază de o garanție legală de conformitate, conform legislației în vigoare. Aceste garanții sunt detaliate în mod clar în fișa tehnică a produsului și niciun client nu poate solicita prelungirea garanției pentru o perioadă mai mare decât cea menționată în Specificațiile Producătorului/fișele tehnice.producție/alte documente furnizate de Vânzător. Garanția se aplică în condiții normale de utilizare și este valabilă numai pentru produsele achiziționate și plătite de către Client de la Victoria's Secret.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Victoria's Secret?

Da, ai nevoie. După ce vă înregistrați ca membru al Victoria's Secret, puteți afla mai multe despre Victoria's Secret pentru prima dată. Nu numai că puteți obține cele mai recente Victoria's Secret Cod Reducere, care sunt oferite special pentru membri, dar aveți și posibilitatea de a primi 90% reducere.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Victoria's Secret online?

Pe pagina de plată, sistemul va folosi automat mai întâi reducerea, apoi trebuie să completați Voucher pe pagina Victoria's Secret, apoi le puteți utiliza cu alte reduceri.

Voucher Victoria's Secret pot fi utilizate împreună?

Informații despre dacă Victoria's Secret Voucher poate fi suprapus pot fi găsite pe pagina relevantă din Victoria's Secret. Urmați instrucțiunile de pe pagină pentru a utiliza Victoria's Secret Cod Reducere, iar apoi toată lumea poate obține un Victoria's Secret Cupon Reducere pentru a salva 90% pentru cumpărăturile lor de la victoriassecret.ro.

Cum aflu despre Victoria's Secret prin intermediul rețelelor sociale?

Este ușor, tot ce trebuie să faceți este să alegeți canalul de social media dorit pentru a urma Victoria's Secret, de exemplu: Twitter, YouTube sau Instagram, Pinterest sau Snapchat, apoi abonați-vă Victoria's Secret pe acesta. Victoria's Secret vă poate contacta pentru a furniza cele mai recente știri ale lui Victoria's Secret, cum ar fi lansările de produse noi, Victoria's Secret Cod Reducere și așa mai departe.

cuponreducere.org folosește cookie-uri pentru a se asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați, cuponreducere.org presupune că sunteți de acord cu Politica noastră privind cookie-urile. Citeşte mai mult