cuponreducere.org
Coduri Voucher Uber și Oferte Iunie 2022
> > Conectați-vă la uber.com

Profitați Uber Reduceri cu Coduri de Reducere Uber

 • Vouchere
 • Reduceri
 • Oferte

  Înregistrează-te și Călătorește Cu Uber

  Valabil până la 26-9-22
 • Oferte

  Reduceri De Până La 20% Pentru Sute De Produse Pe Uber

  Valabil până la 28-9-22
 • Oferte

  Reduceri De Pana La 60% Direct Si Fara Voucher Uber Suplimentar

  Valabil până la 28-9-22
 • Oferte

  Cupon Reducere Uber Cu 20% Reducere Comodo Pentru Abonarea La Newsletter

  Valabil până la 28-9-22
 • Oferte

  Reducere De 55% La Sute De Produse

  Valabil până la 28-9-22
 • Oferte

  Reducere în Plus Cu 50% Pe Uber

  Valabil până la 28-9-22

FAQ for Uber

Uber are un card cadou?

Uber vinde carduri cadou electronice pe site-ul lor. Limitele cardurilor cadou electronice încep de la 15 USD, iar utilizatorii pot cumpăra până la 10 carduri cadou electronice per cont. După achiziționarea unui card cadou electronic, oamenii trebuie să meargă pe site-ul web oficial Uber pentru a-l valorifica, apoi pot folosi cardul cadou pentru a plăti atunci când plasează o comandă. Cardurile cadou nu pot fi reîncărcate.

Ce metode de plată sunt acceptate de Uber?

Uber poate avea o varietate de metode de plată, inclusiv plata cu cardul de credit, inclusiv VISA, MasterCard, Western Union etc. și acceptă, de asemenea, PayPal, Google Pay, Alipay, Apple Pay și multe altele. Pasagerii pot alege să plătească și în numerar, dar plata în numerar trebuie discutată cu șoferul în avans. Plata lui Uber nu include gratuită, care este o plată suplimentară de la client către șofer.

Care este pașaportul lui Uber?

Uber oferă oamenilor un permis oficial și exclusiv. Abonamentul se plătește sub forma unei taxe lunare. După achiziționarea permisului, fiecare comandă poate avea o sumă redusă și se poate bucura de serviciul de comandă prioritară. Abonamentele Uber variază de la 9,99 USD la 99 USD pe lună, cu reduceri diferite pentru fiecare permis.

Uber are o aplicație mobilă?

Uber are o aplicație mobilă oficială pentru site-ul web, clienții o pot căuta și descărca pe site-ul oficial sau în magazinele majore de aplicații mobile. Aplicația mobilă Uber permite utilizatorilor să comande curse de pe telefoanele mobile oricând și oriunde și există cupoane de reducere exclusive disponibile pentru oameni. Cupoanele din aplicația Uber și cupoanele de pe site-ul web oficial nu pot fi utilizate în același timp.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Uber?

Da, ai nevoie. Pentru a beneficia de diferite avantaje de membru, trebuie să vă înregistrați ca membru al Uber prin e-mail. După finalizarea procesului simplu de înregistrare, puteți primi noul venit exclusiv Uber Cod Reducere, precum și să vă bucurați de alte beneficii pentru membri de la Uber.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Uber online?

Atunci când clienții își plătesc comenzile, pe pagina de plată există locuri corespunzătoare în care puteți completa Uber Voucher. După completarea Uber Cod Reducere pe care doriți să o utilizați, vă puteți bucura de reduceri 60%. Cu toate acestea, dacă comanda dvs. Uber este anulată, această reducere nu poate fi invalidată și puteți utiliza acest Cupon Reducere la achiziționarea din nou a Uber.

Voucher Uber pot fi utilizate împreună?

Nu poti. Uber nu acceptă utilizarea diferitelor Uber Voucher în aceeași ordine. Dacă trebuie să reduceți costul comenzii dvs. la Uber, puteți alege doar orice metodă de reducere. Și o singură comandă se poate bucura doar de o singură metodă de reducere, dar vă rugăm să credeți că, indiferent care este Uber Cod Reducere, puteți obține o reducere și puteți salva 60% pentru achiziția dvs.

Cum aflu despre Uber prin intermediul rețelelor sociale?

Nu este dificil să contactați Uber. Uber vă așteaptă în orice aplicație de socializare și are conturi pe Facebook, Twitter, Snapchat și Pinterest. Abonați-vă la Uber acest canal, nu ratați ofertele și produsele noi ale Uber.