cuponreducere.org

Coduri Voucher Tulli și Oferte Octombrie 2023

> > Conectați-vă la tulli.ro

Profitați Tulli Reduceri cu Coduri de Reducere Tulli

  • Vouchere
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Tulli la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Tulli

Ce modalități de plată oferă Tulli?

După trimiterea comenzii, puteți plăti imediat jucăriile comandate. Securitatea plății este garantată de Borgun și OTP Bank, Mastercard Mobile, recunoscută la nivel internațional. Cardurile MasterCard, Maestro, VISA și VISA Electron pot fi folosite că carduri cu acces la internet. Detaliile cardului dvs. de credit sunt întotdeauna în siguranță datorită paginii de plată care utilizează sistemul de criptare SSL Borgun pe 128 de biți. Magazinul Tulli primește doar informații despre rezultatele tranzacționării.

În ce constă livrarea pe Tulli?

După confirmarea comenzii, Tulli vă va livra acasă prin curier. Livrarea în România este de 30,00 LEI plus 3,00 LEI taxa de rambursare dacă este cazul coletului, așa că merită să comandați mai multe produse în același timp. Taxele de expediere pentru articole voluminoase sau grele variază de la 40,00 LEI la 330,00 LEI în funcție de mărime și greutate. Taxele de transport exacte sunt întotdeauna afișate pe pagină produsului, dar și la selectarea metodei de livrare.

Cum oferă Tulli puncte de loialitate?

Loialitatea ta este valoroasă, așa că îți poți cheltui banii! Punctele de fidelitate nu pot fi revendicate ulterior pentru comenzile plasate înainte de această dată. Când faci cumpărături în magazinul online Tulli, câștigi automat puncte de fidelitate (adică 15 puncte pentru fiecare 10 LEI). Punctele de fidelitate adunate în acest mod pot fi folosite. Aceasta înseamnă că puteți reduce valoarea coșului de cumpărături.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Tulli?

Da, ai nevoie. Tulli are un plan de reduceri atent și cuprinzător pentru membrii lor. Cum să deveniți membru al Tulli și să beneficiați de aceste reduceri exclusive? Este foarte simplu, trebuie doar să introduceți adresa de e-mail pe tulli.ro și să faceți clic pe butonul de înregistrare!

Cum îmi folosesc Cod Reducere Tulli online?

Tulli dorește să faciliteze cumpărarea produselor de aici, astfel încât Tulli Cupon Reducere poate fi utilizat simplu. Modalitatea de utilizare este să completați sau să vă prezentați Tulli Voucher pe pagina de checkout, iar sistemul va modifica automat prețul total și vă va ajuta să economisiți reducerea 90%.

Voucher Tulli pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poți. Utilizarea Tulli Voucher într-o singură ordine este limitată. Tulli restricționează fiecare plată să utilizeze numai Cod Reducere corespunzător și nu poate folosi mai mult Tulli Cupon Reducere în același timp. Astfel de operațiuni nu îndeplinesc condițiile de utilizare a Tulli Cod Reducere.

Cum aflu despre Tulli prin intermediul rețelelor sociale?

Indiferent ce rețele sociale vă plac, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest, cel mai important lucru este să vă abonați la Tulli. Tulli vă va furniza orice informații afișate în tulli.ro, inclusiv cea mai recentă emisiune Tulli Cod Reducere sau alte modificări ale produselor noi.

cuponreducere.org folosește cookie-uri pentru a se asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați, cuponreducere.org presupune că sunteți de acord cu Politica noastră privind cookie-urile. Citeşte mai mult