cuponreducere.org
Coduri Voucher Therme și Oferte Ianuarie 2023
> > Conectați-vă la therme.ro

Profitați Therme Reduceri cu Coduri de Reducere Therme

  • Vouchere
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Therme la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Therme

Dacă folosesc de mai multe ori serviciile Therme am beneficii suplimentare?

Da. Ca să beneficiezi de avantajele programului Therme de recompensare trebuie să-ti creezi un cont de client individual și pentru toate comenzile făcute la Therme primești înapoi 1 (unu) punct Zen pentru fiecare 1 (unu) RON cheltuit direct în contul tău de client, pe care apoi le poti folosi ca si vouchere de plata.

Ce metode de plată acceptă Therme?

Plata pentru cumpărarea serviciilor Therme, cat si a evenimentelor organizate in incinta statiunii se poate face foarte ușor cu cardul de debit sau de credit prin serviciul PayU (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard). Toate preturile afisate pe site cat si la receptia Therme contin si cota legala de TVA.

Doresc să ofer cadou un Gift Card, pot cumpăra de la Therme?

Da. Comanda pentru Gift Card se face online pe siteul Therme, cat si de la receptia statiunii, valoarea acestora poate fi prestabilita, sau pot fi carduri Therme de discount cele online prin email. Cardul Therme este valabil timp de 1 (un) an.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Therme?

Da, ai nevoie. Înregistrându-vă ca membru al Therme, puteți obține oricând cele mai recente Therme Cod Reducere, tendințe, beneficii etc. Desigur, dacă nu doriți să fiți în continuare membru al Therme, îl puteți dezabona în orice moment.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Therme online?

Puteți obține 90% reducere atunci când consumați în Therme. Deoarece există un număr de Therme Cupon Reducere pe cuponreducere.org pentru a fi utilizate de clienți. Clienții pot accesa pagina Therme prin Voucher din cuponreducere.org și trebuie să utilizeze Therme Cod Reducere numai atunci când efectuează o plată.

Voucher Therme pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poti. În orice caz, Therme Voucher nu poate fi utilizat în mod suprapus. Sistemul Therme nu acceptă pieptenarea Therme Cupon Reducere într-o singură ordine. Clienții Therme sunt sfătuiți să facă o alegere înainte de a utiliza Therme Cod Reducere pentru a salva 90% pentru achiziționarea lor.

Cum aflu despre Therme prin intermediul rețelelor sociale?

Therme este întotdeauna la dispoziția dvs. și așteaptă întotdeauna să comunice cu dvs. Important este că, dacă descărcați aplicația Therme, vi se vor furniza în mod specific orice tip de informații pentru Therme, toate Therme Cupon Reducere sau vă vor ajuta să rezolvați alte întrebări.