cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine The Home Voucher
Coduri Voucher The Home și Oferte Decembrie 2022
> > Conectați-vă la thehome.ro

Profitați The Home Reduceri cu Coduri de Reducere The Home

  • Vouchere
  • Reduceri
  • Transport Gratuit

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele The Home la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for The Home

Ce trebuie să fac pentru a obține transport gratuit pe The Home?

Livrarea este complet gratuită în cazul comenzilor cu valoare totală mai mare de 300 de lei plasate în cadrul site-ului The Home. Pentru comenzile mai mici de 300 de lei, grila de calcul pentru costul transportului este în funcție de greutatea coletului.

Există vreun beneficiu pentru abonarea la buletinul informativ pe site-ul The Home?

Desigur că da. Dacă te vei abona la buletinul informativ al magazinului online The Home vei fi actualizat constant prin mail în legătură cu cele mai noi reduceri și oferte. În plus, vei putea beneficia și de un discount de 10% pentru prima ta comandă.

Ce modalități de plată sunt pe site-ul The Home?

Metodele de plată disponibile pentru comenzile plasate pe site-ul The Home sunt variate. Astfel, vei putea plăti online cu cardul bancar prin platforma PayU, prin ramburs integral la livrarea comenzii, prin transfer bancar pe baza facturii proforme sau în rate. De asemenea, plata poate fi efectuată în incinta magazinului în numerar sau cu cardul.

Cum îmi folosesc Cod Reducere The Home online?

Dacă cuponul dvs. poate fi utilizat în thehome.ro. Apoi, completați The Home Cupon Reducere corespunzător. Dar dacă The Home Voucher nu respectă regula de utilizare a acestei comenzi, atunci pagina de plată va arăta că The Home Cod Reducere este nevalid.

Voucher The Home pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poti. În orice caz, The Home Voucher nu poate fi utilizat în mod suprapus. Sistemul The Home nu acceptă pieptenarea The Home Cupon Reducere într-o singură ordine. Clienții The Home sunt sfătuiți să facă o alegere înainte de a utiliza The Home Cod Reducere pentru a salva 90% pentru achiziționarea lor.

Cum aflu despre The Home prin intermediul rețelelor sociale?

The Home speră să ofere cel mai bun serviciu clienților și încearcă să ofere servicii direct clienților săi, astfel că are o echipă tehnică foarte profesionistă pentru a-și gestiona platformele de socializare. Dacă utilizați o platformă de socializare, canalele Facebook și Instagram ale The Home vă pot trimite informații despre produse noi cât mai curând posibil. Abonați-vă acum la The Home, nu ratați nicio informație!