cuponreducere.org

Coduri Voucher Tarom și Oferte Decembrie 2023

> > Conectați-vă la tarom.ro

Profitați Tarom Reduceri cu Coduri de Reducere Tarom

  • Vouchere
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Tarom la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Tarom

În ce constă livrarea pe Tarom?

Toate traseele Tarom sunt eligibile pentru e-ticketing. Pentru rezervările plătite cu cardul de credit/debit, biletele vor fi emise automat și trimise prin e-mail la adresa menționată la momentul rezervării. De asemenea, un e-mail de confirmare a rezervării va fi trimis automat când rezervarea este finalizată. În cazul plății la un agent, biletul electronic va fi emis de către agent numai după efectuarea plății.

Ce modalități de plată oferă Tarom?

Dacă alegeți să plătiți online, puteți utiliza un card de credit/debit valabil (Visa, Visa Electron, American Express, MasterCard). De asemenea, puteți rezerva online și puteți plăti la reprezentanță în termen de 48 de ore de la rezervare. Autorizarea plății se face de către un procesor extern, iar Tarom nu este responsabil pentru utilizarea incorectă a cardurilor de credit/debit sau pentru utilizarea incorectă a cardurilor de credit/debit.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Tarom?

Da, ai nevoie. Produsele noi și noile oferte ale Tarom pentru fiecare sezon vor fi trimise la cutia poștală a membrului la timp, atâta timp cât deveniți membru al Tarom. Puteți obține cel mai recent Tarom Reducere, precum și să vă bucurați de alte privilegii care sunt furnizate numai membrilor.

Cum îmi folosesc Promotii Tarom online?

Cumpărăturile din Tarom pot economisi o sumă de bani verificând cuponul corespunzător la plată. În cuponreducere.org, puteți merge la pagina Tarom pentru a alege Promotii. Completați doar Tarom Oferte pe care doriți să îl utilizați atunci când plătiți la tarom.ro.

Oferte Tarom pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poți. Clienții doresc să obțină cele mai multe reduceri pentru comenzile lor Tarom. Tarom vrea să-și ceară scuze față de acești clienți. Fiecare cupon trebuie să îndeplinească regulile de utilizare corespunzătoare, astfel încât suprapunerea Tarom Promotii nu este permisă într-un singur moment de plată.

Cum aflu despre Tarom prin intermediul rețelelor sociale?

Tarom va fi în comunicare cu dvs. în orice moment, deci tot ce trebuie să faceți este să vă abonați la pagina Tarom de pe Twitter. Motivul este că puteți înțelege rapid informațiile despre Tarom, cum ar fi orice informații despre produsele noi Tarom din tarom.ro sau cea mai recentă emisiune Tarom Oferte.

Presupunem că sunteți de acord cu Politica privind cookie-urile dacă continuați. Citeşte mai mult