cuponreducere.org
Coduri Voucher Shopu și Oferte Februarie 2023
> > Conectați-vă la shopu.ro

Profitați Shopu Reduceri cu Coduri de Reducere Shopu

 • Vouchere
 • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Shopu la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

 • Oferte

  Reduceri De Până La 20% - Cumpără Acum La Shopu

  Valabil până la 7-5-23
 • Oferte

  Killer Deals De La Shopu Soseste Cu Pana La 50% Discount

  Valabil până la 7-5-23
 • Oferte

  Oferte Shopu Cu 20% Reducere Comodo Pentru Abonarea La Newsletter

  Valabil până la 7-5-23
 • Oferte

  Cupon Extra Reducere De 60% La Articolele Pe Shopu

  Valabil până la 7-5-23
 • Aplicați toate cupoanele Shopu la finalizarea comenzii cu un singur clic.

  Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

  Verificat

 • Oferte

  Abonare La Newsletter Shopu: Reduceri Până La - 35%

  Valabil până la 7-5-23

FAQ for Shopu

Ce modalități de plată oferă Shopu?

Plata cash se face în lei, integral, la sediul Shopu sau la primirea/ridicarea coletelor la curier/poștă. Această modalitate de plată este limitată la suma de 1000 lei. Plățile cu cardul de credit/debit se pot face online la shopU sau la sediul magazinului din București. Plățile cu cardul de credit se fac prin mobilePay. Plățile prin transfer bancar se efectuează numai pe baza unei facturi proforme emise de shopU, după confirmarea comenzii.

În ce constă livrarea pe Shopu?

În funcție de disponibilitate, livrările în București au loc în 1-2 zile lucrătoare. Costul de livrare în București este de 12 lei indiferent de valoarea sau cantitatea produsului. Livrarea prin curier (Cargus sau Fan Courier) este disponibilă în toate orașele din România. Pachetul de la Shopu va fi livrat la adresa indicată pe comandă sau îl puteți ridica de la cel mai apropiat centru de livrare expres. Taxa de livrare este de 16 lei pentru primele 2 kg plus 1 leu pentru fiecare kg ulterior.

Cum se aplică garanția pe Shopu?

Pentru toate produsele vândute de shopU, aveți dreptul la garanții în conformitate cu legea aplicabilă și cu politică comercială a producătorului. Veți primi în pachet un certificat de garanție. Pentru unele produse vândute de Shopu, veți primi un card de garanție pretipărit emis de producător sau distribuitor. Îl puteți găsi în cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Dețineți certificatul pentru a beneficia de garanție.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Shopu?

Da, ai nevoie. După înregistrare, puteți deveni membru al Shopu și vă puteți bucura de avantajele exclusive, care includ Shopu Voucher special. Mai multe informații despre shopu.ro vor fi trimise în căsuța dvs. poștală, astfel încât să puteți înțelege mai bine Shopu.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Shopu online?

În timpul cumpărăturilor în Shopu, Shopu Voucher corespunzător poate fi utilizat și la plată. Puteți vedea Shopu Cupon Reducere existent conectându-vă la contul dvs. , vizualizând pagina dvs. de pornire personală și făcând clic pe Cuponul meu. Fiecare Shopu Cod Reducere va avea o regulă de utilizare corespunzătoare în partea de jos. Dacă comanda dvs. Shopu îndeplinește condițiile, o puteți folosi.

Voucher Shopu pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poti. Shopu Cod Reducere au un număr limitat de utilizări și nu este posibilă stivuirea mai multor Cod Reducere în același timp. O singură ordin se poate bucura doar de 60% dintr-un Shopu Voucher. Dar clienții nu trebuie să-și facă griji. Shopu oferă multe alte reduceri care pot fi obținute fără Shopu Cupon Reducere.

Cum aflu despre Shopu prin intermediul rețelelor sociale?

Shopu are conturi oficiale pe toate canalele media importante și publică cele mai recente informații cât mai curând posibil. Deci, indiferent de platforma care vă place, puteți căuta și abona la Shopu pe aceasta, iar Shopu va trimite cele mai recente știri în contul dvs.