cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine S77 Cod Reducere

Coduri Voucher S77 și Oferte Decembrie 2023

> > Conectați-vă la s77.ro

Profitați S77 Reduceri cu Coduri de Reducere S77

  • Vouchere
  • Cupoane
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele S77 la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for S77

Ce trebuie să fac pentru a obține transport gratuit pe S77?

Livrarea comenzilor plasate pe site-ul S77 va fi gratuită dacă alegi ca metodă de livrare livrarea la EasyBox. Această metodă permite achiziționarea a maxim 2 produse. Altfel, costul transportului prin curier rapid este în valoare de 11.9 lei, în orice localitate din România.

Ce modalități de plată sunt pe site-ul S77?

S77 vă pune la dispoziție în prezent doar două metode de plată, și anume plata prin ramburs și plata online cu cardul. Plata prin ramburs va fi efectuată atunci când vei primi coletul. Pentru această opțiune se percepe o taxă suplimentară de 5 lei. Plata online cu cardul bancar va fi efectuată prin operatorul de plăți EuPlatesc.

Există vreun beneficiu pentru comenzile făcute pe site-ul S77?

Desigur că da. Pe site-ul S77 vei avea parte de un cupon de reducere în valoare de 10 dacă vei alege să plătești pentru comanda ta online cu cardul bancar. Reducerea poate fi aplicată pentru comenzile viitoare. Vei primi cuponul pe adresa de mail în maxim 24-48 de ore, iar acesta poate fi vizualizat la secțiunea Cupoane de reducere din contul de client.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la S77?

Da, ai nevoie. Dacă clienții care doresc să cunoască cele mai recente știri despre s77.ro, informații despre produse noi și S77 Cod Reducere, îl pot obține cu ușurință prin înregistrarea abonamentului. Accesați pagina S77 și urmați instrucțiunile pentru a vă înregistra ca membru al S77.

Cum îmi folosesc Cupon Reducere S77 online?

Când faceți cumpărături în S77, Cupon Reducere poate fi utilizat verificând cuponul corespunzător la plată. Vizualizați pagina de pornire personală, faceți clic pe Cuponul meu pentru a vedea cuponul S77 existent. Fiecare S77 Cod Reducere va avea condiții de utilizare și, dacă îndeplinește condițiile, acestea pot fi utilizate.

Cod Reducere S77 pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poți. S77 stabilește o limitare pentru utilizarea Cupon Reducere pentru o singură ordin. Adică doar un singur S77 Cod Reducere poate fi utilizat pe ordin. Dar, indiferent de ce fel de S77 Cod Promotional este, S77 le va folosi ca o modalitate de a aduce confort clienților, pentru a-i face pe clienți să cumpere mai mult în S77.

Cum aflu despre S77 prin intermediul rețelelor sociale?

Doar un singur pas, abonați-vă la S77 pe rețelele de socializare (de exemplu, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest etc.). S77 speră să stabilească o interacțiune constantă cu dvs. pentru a vă oferi cele mai recente informații despre S77 Cod Promotional și, de asemenea, să vă facă prima persoană care primește cele mai recente știri și produse de marcă.

Presupunem că sunteți de acord cu Politica privind cookie-urile dacă continuați. Citeşte mai mult