cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine Pronutrition Voucher
Coduri Voucher Pronutrition și Oferte Ianuarie 2023
> > Conectați-vă la pronutrition.ro

Profitați Pronutrition Reduceri cu Coduri de Reducere Pronutrition

  • Vouchere
  • Reduceri
  • Transport Gratuit

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Pronutrition la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Pronutrition

Ce oferă punctele de fidelitate de la Pronutrition?

Câștigi puncte de fidelitate de fiecare dată când faci cumpărături pe Pronutrition. Cu fiecare comandă, vei recupera 5% din valoarea produsului în puncte de fidelitate. Pentru a beneficia de puncte de fidelitate, trebuie să ai un cont pe site. Odată ce ai acumulat suficiente puncte, le poți converti în produsele tale preferate, plătind eventual până la 25% din valoarea comenzii tale cu puncte de fidelitate. Punctele de fidelitate sunt activate după confirmarea plății. Activarea punctelor poate dura până la 30 de zile lucrătoare.

În ce constă livrarea gratuita pe Pronutrition?

Toate comenzile de peste 150 RON beneficiază de transport gratuit. În prezent produsele de pe Pronutrition sunt distribuite de: Livrare Express (Aceeași Zi, Cargus Urgent, Fan Courier) gratuit pentru comenzile de peste 150 RON sau 15 RON pentru comenzile sub această sumă, respectiv 10 RON pentru comenzile rezervate prin easybox.

Ce modalități de plată oferă Pronutrition?

Pronutrition oferă ca metode de plată următoarele: plata prin sistem ramburs la livrarea comenzii la adresa specificată pe formularul de comandă sau plata online cu cardul bancar personal sau al firmei, emis de Visa, Maestro sau Mastercard, iar plata va fi securizată și procesată prin intermediul platformei PayU.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Pronutrition?

Da, ai nevoie. Dacă clienții care doresc să cunoască cele mai recente știri despre pronutrition.ro, informații despre produse noi și Pronutrition Voucher, îl pot obține cu ușurință prin înregistrarea abonamentului. Accesați pagina Pronutrition și urmați instrucțiunile pentru a vă înregistra ca membru al Pronutrition.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Pronutrition online?

Faceți clic pe butonul „Verificați” din coșul de cumpărături al Pronutrition și veți intra în pagina de plată. Inserați Pronutrition Cupon Reducere în locul desemnat și nu uitați să faceți clic pe butonul „Aplicați Pronutrition Cod Reducere” de lângă caseta de introducere pentru a efectua plata.

Voucher Pronutrition pot fi utilizate împreună?

Nu poti. Cod Reducere nu poate fi utilizat împreună în Pronutrition. Fiecare Pronutrition Voucher are reguli de utilizare corespunzătoare. Pronutrition necesită un singur Cupon Reducere pentru o ordin. Dar trebuie remarcat faptul că Pronutrition se poate bucura de transport gratuit în același timp cu Pronutrition Cupon Reducere.

Cum aflu despre Pronutrition prin intermediul rețelelor sociale?

Dacă doriți să luați legătura cu Pronutrition, puteți căuta Pronutrition pe platformele sociale pe care doriți să le utilizați și să vă abonați la acestea. Pronutrition a înregistrat conturi oficiale pe toate platformele majore, inclusiv Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat și așa mai departe.