cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine Prichindel Voucher
Coduri Voucher Prichindel și Oferte Octombrie 2022
> > Conectați-vă la prichindel.ro

Profitați Prichindel Reduceri cu Coduri de Reducere Prichindel

  • Vouchere
  • Reduceri

FAQ for Prichindel

Cum beneficiez de serviciul de personalizare oferit de Prichindel?

Prichindel oferă clienților posibilitatea de a personaliza produsele prin comenzi de textile pentru copii în dimensiuni diferite și pentru cantități diferite. Produsele admise trebuie să aibă minim 2 cm, iar plata acestora se va face în avans. Produsele ce vor fi personalizate nu se vor putea returna ulterior.

Ce modalități de plată oferă Prichindel?

Pentru a achita produsele comandate pe Prichindel, poți opta pentru plata în numerar la ramburs, prin ordin de plată sau transfer bancar direct în contul bancar al companiei, sau prin plata online cu cardul emis de Visa sau Mastercard, prin platforma de procesare al plăților EuPlatesc, ce este securizată prin sistemul 3D Secure.

În ce constă transportul gratuit pe Prichindel?

Prichindel achită taxele de transport pentru tururile aferente comenzilor de peste 250 lei și se achită o parte din transportul aferent comenzilor cu un volum de peste 50 cm greutate și/sau lungime, unde se achită un preț de transport suplimentar. Pentru comenzile prin EasyBox, se va percepe o taxă de 11 RON indiferent de valoarea comenzii.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Prichindel?

Da, ai nevoie. Dacă doriți să aflați mai multe despre poveștile de marcă ale lui Prichindel, cele mai recente oferte și promoții, vă puteți înregistra pe pagina principală prichindel.ro urmând instrucțiunile și deveniți membru al Prichindel.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Prichindel online?

Mai întâi trebuie să vă conectați sau să creați un cont nou la Prichindel și apoi să adăugați produsele preferate în coșul de cumpărături. Faceți clic pe Plătiți pentru a accesa pagina de plată Prichindel, apoi puteți vedea butonul „Folosiți cuponul dvs. ”, verificați Prichindel Voucher la alegere, apoi reveniți la pagina de plată, apoi faceți clic pe plată și gata !

Voucher Prichindel pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poți. Există restricții privind numărul de Cod Reducere care poate fi utilizat pentru fiecare ordin Prichindel. În acest caz, puteți alege doar un cupon Prichindel pentru reduceri pentru o singură comandă. Dacă nu este posibil să utilizați mai multe Prichindel Voucher la plată, deoarece sistemul îl va invalida automat pe celălalt Cupon Reducere.

Cum aflu despre Prichindel prin intermediul rețelelor sociale?

Există două metode. O metodă este că vă puteți conecta la prichindel.ro prin e-mail. De atunci, Prichindel vă va comunica prin e-mail. Cealaltă este că pagina prichindel.ro are Prichindel Facebook, Twitter, YouTube, adrese Instagram în partea de jos, vă rugăm să vă abonați la ele. Vă va notifica cu cele mai recente informații despre Prichindel Cod Reducere.