cuponreducere.org

Coduri Voucher Manos și Oferte Decembrie 2023

> > Conectați-vă la manos.ro

Profitați Manos Reduceri cu Coduri de Reducere Manos

  • Vouchere
  • Reduceri
  • Transport Gratuit

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Manos la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Manos

Ce fel de garanție oferă Manos?

Perioada de garanție pe Manos este de 30 de zile de la data achiziției. Această garanție nu afectează drepturile consumatorului conform legislației în vigoare (Legea 449/2003, OG 21/1992). Revendicările privind calitatea vor fi luate în considerare numai dacă la garanție este atașată o chitanță de cumpărare sau o factură. Garanția este asigurată prin reparare sau înlocuire (în cazul în care repararea nu este posibilă). Garanțiile sunt furnizate numai după ce a fost descoperit defectul.

Ce modalități de plată oferă Manos?

Plata trebuie efectuată integral în momentul în care comanda de la Manos este livrată. În cazul în care comanda este livrată prin curier, plata se face către curier. Puteți plăti comanda online folosind cardul dumneavoastră personal sau corporativ în deplină siguranță, deoarece datele cardului nu sunt stocate pe procesor și sunt securizate și criptate. Pentru a efectua o plată, introduceți numărul cardului, data de expirare și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre de pe banda de pe spate). Moneda în care se efectuează plata este RON.

În ce constă livrarea gratuita pe Manos?

Livrarea este gratuită pe Manos la comenzi de peste 200 de lei. Livrarea se face prin Poșta Română, cu livrare în 3-5 zile, și taxă de 15 lei (pentru zonele care nu sunt acoperite). Livrarea prin Fan Courier se face în 1-2 zile pentru o taxă de 15 lei (doar în zonele acoperite de Fan Courier).

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Manos?

Da, ai nevoie. După înregistrarea în manos.ro, puteți obține cele mai recente informații despre marcă în timp. Și Manos pentru membrii de e-mail înregistrați, Manos va emite ocazional avantaje prin e-mail, permițându-vă să vă bucurați de 60% din cumpărare.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Manos online?

Manos Cod Reducere este foarte ușor de utilizat, deoarece sistemul va instrui clienții cum să folosească Manos Cod Reducere de fiecare dată când efectuează o plată. Tot ce trebuie să faceți este să selectați bunurile Manos de care aveți nevoie și să le plătiți. Nu uitați că vă puteți bucura și de mai multe reduceri în Manos, pe care nu le puteți rata.

Voucher Manos pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poți. Sistemul Manos va selecta automat unul Cod Reducere care se potrivește comenzii dvs. pentru a vă oferi cea mai bună reducere pentru comanda dvs. În plus față de Manos Voucher, Manos oferă, de asemenea, mai multe beneficii diferite. Reducerile vă așteaptă să descoperiți pe cuponreducere.org.

Cum aflu despre Manos prin intermediul rețelelor sociale?

Manos are conturi oficiale pe toate platformele sociale principale, inclusiv Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat și Pinterest. În acest caz, puteți urmări Manos pentru a obține cele mai recente știri și activități. În același timp, interacționați cu Manos pentru a stabili contactul cu marca.

Presupunem că sunteți de acord cu Politica privind cookie-urile dacă continuați. Citeşte mai mult