cuponreducere.org
Coduri Voucher JYSK și Oferte Februarie 2023
> > Conectați-vă la jysk.ro

Profitați JYSK Reduceri cu Coduri de Reducere JYSK

  • Vouchere
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele JYSK la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for JYSK

Ce modalități de plată oferă JYSK?

Plata se face cu carduri cadou Sodexo (și nu certificate cadou) numai în magazinele fizice. Oferim posibilitatea de a plăti prin card de credit în rate. Pe JYSK veți găsi informații despre tipurile de carduri acceptate și numărul de rate. În cazul plăților online, plata serviciilor de pe acest site se face prin soluțiile de plată online puse la dispoziție de www.payu.ro. Puteți plăti pentru achizițiile efectuate pe JYSK folosind următoarele carduri de debit/credit: Visa, Master Card sau Maestro.

În ce constă livrarea pe JYSK?

JYSK are capacitatea de a livra clienților din România. Termenul de livrare este de 5 până la 7 zile lucrătoare pentru pachetele mici (produse mai mici de 30 kg) și de 5 până la 8 zile lucrătoare pentru pachetele mari (mai mult de 30 kg, în special mobilier și saltele etc.). Comenzile online sunt livrate exclusiv din depozitul din Polonia Centrală. În momentul livrării, treaba ta este să te asiguri că vehiculul firmei de curierat are intrare, poate fi parcat etc.

Cum se aplică garanția pe JYSK?

Garanția legală a conformității produsului este acordată de JYSK în conformitate cu prevederile legii privind vânzarea produselor și garanțiile aferente, precum și protecția consumatorului și condițiile de garanție sunt prevăzute în certificatul de garanție care însoțește produsul livrat. Perioada de garanție se calculează de la dată achiziționării produsului de către cumpărător, indicată pe bonul fiscal și se acordă doar pe baza originalului bonului fiscal.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la JYSK?

Da, ai nevoie. Pentru a permite clienților să maximizeze beneficiile și să primească cele mai recente informații despre JYSK, jysk.ro oferă clienților posibilitatea de a deveni membrii lor. Adică să vă înregistrați ca membru al JYSK prin e-mail. Este cu siguranță o modalitate ușoară de a vă bucura de 90% și nu ratați!

Cum îmi folosesc Cod Reducere JYSK online?

JYSK Voucher Regulile de utilizare sunt după cum urmează: Puteți trece direct la pagina de plată JYSK prin coșul de cumpărături, lipiți JYSK Cod Reducere în caseta care poate fi completată și alegeți plata metoda care vi se potrivește. Puteți utiliza acest JYSK Cupon Reducere pentru a salva 90%.

Voucher JYSK pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poți. Nu este permisă utilizarea a două sau mai multe JYSK Cod Reducere în aceeași ordine. Chiar dacă sunt bifate mai multe JYSK Cupon Reducere, sistemul vă va solicita automat că nu pot fi utilizate împreună. Prin urmare, numai JYSK Voucher care este cel mai potrivit pentru comanda dvs. poate fi utilizat pentru a obține cea mai potrivită reducere pentru dvs.

Cum aflu despre JYSK prin intermediul rețelelor sociale?

JYSK va posta mesaje noi cu bună credință și va oferi cele mai bune prețuri pentru clienții săi. În plus, JYSK tinde să comunice cu consumatorii pentru a-i satisface și să colecteze sugestii de la clienții JYSK. Bine ați venit pentru a oferi sugestiile dvs., abonați-vă la JYSK acum!