cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine Itgalaxy Voucher
Coduri Voucher Itgalaxy și Oferte Decembrie 2022
> > Conectați-vă la itgalaxy.ro

Profitați Itgalaxy Reduceri cu Coduri de Reducere Itgalaxy

  • Vouchere
  • Cupoane
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Itgalaxy la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Itgalaxy

Care este politica de livrare pentru Itgalaxy?

Itgalaxy livrează produsele în toată țara prin intermediul diferitelor firme de curierat rapid partenere. Dintre acestea fac parte Sameday, XD Curier și Fan Courier. Termenul general de livrare al coletelor este între 24 și 48 de ore. Cheltuielile aferente transportului vor fi suportate de către client.

Ce modalități de plată sunt pe site-ul Itgalaxy?

Itgalaxy vă pune la dispoziție plata prin cardul de cumpărături Raiffeisen Bank, prin intermediul căruia vei putea plăti în rate fără dobândă. De asemenea, vei putea plăti online și integral cu cardul bancar. Această tranzacție va fi securizată de către MobilPay sau PlatiOnline.

Există vreun program de loialitate pentru Itgalaxy?

Itgalaxy oferă clienților posibilitatea de a acumula puncte de fidelitate prin intermediul programului de fidelitate. Punctele de fidelitate sunt valabile timp de 12 luni. Valoarea unui punct este de 1 leu. Punctele de fidelitate Itgalaxy nu pot fi folosite împreună cu alte vouchere sau reduceri.

Este posibil să ridic coletul direct din incinta magazinului Itgalaxy?

Itgalaxy îți pune la dispoziție ca opțiune de livrare a comenzii posibilitatea de a ridica personal comanda. Astfelv vei evita costurile pentru transport. Comanda poate fi ridicată numai după confirmarea operatorului. Programul pentru ridicarea comenzilor este de luni până vineri între orele 9:30 și 18:30.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Itgalaxy?

Da, ai nevoie. Membrii Itgalaxy se pot bucura de servicii mai bune și mai cuprinzătoare, inclusiv primirea informațiilor ulterioare ale mărcii și obținerea exclusivului Itgalaxy Cod Reducere. Mergeți și înregistrați-vă ca membru în itgalaxy.ro pentru a vă permite să beneficiați de reduceri 90%.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Itgalaxy online?

Atâta timp cât completați Itgalaxy Voucher în caseta de introducere, puteți primi 90% pentru comanda dvs. Itgalaxy Cod Reducere funcționează numai în comenzi valide. Dacă comanda dvs. nu este validă, adică comanda este anulată, reducerea nu va funcționa, iar Itgalaxy Cupon Reducere va fi returnat pachetului Cod Reducere, așteptând următoarea utilizare.

Voucher Itgalaxy pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poți. Itgalaxy oferă clienților o mulțime de Cod Reducere disponibile, dar nu pot fi utilizate împreună. Comanda dvs. Itgalaxy poate beneficia, de asemenea, de mai multe avantaje sau alte reduceri. Deci, nu vă descurajați, comanda dvs. de la Itgalaxy vă va satisface întotdeauna.

Cum aflu despre Itgalaxy prin intermediul rețelelor sociale?

Nu doriți să pierdeți informații de la Itgalaxy? Indiferent de canalul de socializare preferat, Itgalaxy va veni la tine! Urmați Itgalaxy pe Facebook, Twitter, YouTube sau Instagram, bucurați-vă de canalul Itgalaxy și urmați cele mai recente tendințe Itgalaxy și obțineți cele mai bune prețuri.