cuponreducere.org
Coduri Voucher IQOS și Oferte Februarie 2023
> > Conectați-vă la iqos.ro

Profitați IQOS Reduceri cu Coduri de Reducere IQOS

  • Vouchere
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele IQOS la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for IQOS

Sunt produsele și sistemele de încălzire IQOS livrate gratuit?

Da. Sistemele de încălzire a tutunului IQOS și rezervele Heets sunt livrate gratuit pentru orice comandă plasată începând cu 160 RON. Mai mult decât atât IQOS oferă livrarea 100 (sută) % gratuită tuturor clienților ce iau parte în programele sale Auto Delivery și IQOS club.

Oferă IQOS programe de fidelitate pentru clienții săi?

Da. IQOS oferă o mulțime de avantaje și beneficii cu exclusivitate clienților săi loiali, iar numele programului este IQOS club. Ca să intri în programul de loialitate trebuie să ai un cont activ pe site-ul oficial IQOS și să înregistrezi minimum un dispozitiv complet, respectiv un holder şi încărcătorul portabil.

Sunt recompesat de către IQOS dacă-l recomand unui prieten?

Da. IQOS a creeat oportunitatea de a te bucura alături de prietenii tăi fumători adulți. O dată ce ai devenit client, poți trimite invitații prietenilor tăi pentru a testa gratuit dispozitivele IQOS. Iar, dacă aleg să folosească noul dispozitiv și să renunțe la fumatul clasic tu vei primi 2 (doi) % puncte cadou.

Cum pot plătii sistemele IQOS și rezervele Heets?

Plata pentru cumpărarea sistemelor IQOS și a rezervelor Heets se poate face cu ușurință cu cardul de debit sau de credit. Prin programul IQOS ON poți achita în 12 rate lunare. Plata în sistemul de cash ramburs este disponibilă, dar este puțin recomandată în perioada aceasta.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la IQOS?

Da, ai nevoie. Folosiți-vă propria adresă de e-mail pentru a vă înregistra în iqos.ro. După înregistrare, vă puteți bucura de următoarele avantaje: cele mai recente IQOS Cupon Reducere, promoții, cadouri de naștere etc. Faceți clic pe butonul de înregistrare de la iqos.ro și urmați instrucțiunile corespunzătoare pentru a finaliza înregistrarea în IQOS.

Cum îmi folosesc Cod Reducere IQOS online?

Trebuie doar să selectați produsele bune din IQOS. Și atunci când plasați o comandă, completați IQOS Voucher pe care l-ați selectat conform solicitărilor, iar reducerea va deveni automat valabilă. Este posibil să vi se solicite să creați un cont IQOS. După ce vă creați contul IQOS, nu numai că puteți face cumpărăturile mai convenabil, dar vă puteți bucura și de alte avantaje ca membru al IQOS.

Voucher IQOS pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poti. IQOS știe că clienții doresc să beneficieze de mai multe reduceri, dar IQOS are reguli care nu permit suprapunerea IQOS Cod Reducere. În astfel de circumstanțe, clienții IQOS trebuie să aleagă unul dintre IQOS Voucher pe care doresc să îl folosească corect pentru a obține reducerea 90%.

Cum aflu despre IQOS prin intermediul rețelelor sociale?

Fie că este vorba de YouTube sau Instagram, IQOS vă va urmări întotdeauna. Pe platforma de socializare, IQOS va trimite mesajele și produsele preferate ale unor clienți. Abonați-vă la canalele de socializare IQOS și urmați cele mai noi tendințe. De asemenea, puteți oferi sugestii pentru IQOS pentru a le ajuta să se descurce mai bine!