cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine Instant Nails Voucher
Coduri Voucher Instant Nails și Oferte Septembrie 2022
> > Conectați-vă la instantnails.ro

Profitați Instant Nails Reduceri cu Coduri de Reducere Instant Nails

  • Vouchere
  • Reduceri

FAQ for Instant Nails

Ce trebuie să fac pentru a obține transport gratuit pe Instant Nails?

Comenzile cu valoare mai mare de 130 de lei se vor bucura de transport gratuit din partea Instant Nails. În cazul comenzilor mai mici, costul transportului va fi suportat de către client. Taxa standard pentru transport este de 17 lei. Livrarea coletelor va fi efectuată în termen de 1-2 zile lucrătoare.

Există vreun program de loialitate pentru Instant Nails?

Pe site-ul Instant Nails, la fiecare comandă plasată vei primi 5 puncte de loialitate pentru fiecare leu cheltuit. De asemenea, de ziua ta de naștere vei primi 250 de puncte de fidelitate. La fiecare 500 de puncte acumulate vei beneficia de 15 lei reducere pentru comenzi cu valoare mai mare de 50 de lei.

Ce modalități de plată sunt pe site-ul Instant Nails?

Plata produselor comandate pe site-ul Instant Nails poate să fie efectuată fie prin sistem ramburs, caz în care veți achita contravaloarea produselor și a serviciilor la primirea colerului sau online cu cardul bancar de tip Visa sau Mastercard prin platforma de plăți securizate EuPlatesc.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Instant Nails?

Da, ai nevoie. Dacă ați înregistrat o adresă de e-mail în instantnails.ro, puteți afla informații mai cuprinzătoare, precum și puteți obține Voucher suplimentar din Instant Nails. Puteți deveni membru înregistrându-vă e-mailul prin instantnails.ro. Desigur, puteți anula abonamentul Instant Nails în orice moment.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Instant Nails online?

În timpul cumpărăturilor în Instant Nails, Instant Nails Voucher corespunzător poate fi utilizat și la plată. Puteți vedea Instant Nails Cupon Reducere existent conectându-vă la contul dvs. , vizualizând pagina dvs. de pornire personală și făcând clic pe Cuponul meu. Fiecare Instant Nails Cod Reducere va avea o regulă de utilizare corespunzătoare în partea de jos. Dacă comanda dvs. Instant Nails îndeplinește condițiile, o puteți folosi.

Voucher Instant Nails pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poți. Nu este permisă utilizarea a două sau mai multe Instant Nails Cod Reducere în aceeași ordine. Chiar dacă sunt bifate mai multe Instant Nails Cupon Reducere, sistemul vă va solicita automat că nu pot fi utilizate împreună. Prin urmare, numai Instant Nails Voucher care este cel mai potrivit pentru comanda dvs. poate fi utilizat pentru a obține cea mai potrivită reducere pentru dvs.

Cum aflu despre Instant Nails prin intermediul rețelelor sociale?

Instant Nails comunică sincer cu consumatorii și se străduiește să îmbunătățească satisfacția clienților. Prin urmare, indiferent dacă este YouTube sau Facebook, Instant Nails are canalul său oficial și așteaptă abonamentul dvs. De asemenea, consumatorii pot vizita instantnails.ro pentru mai multe informații. Nu ezitați să urmăriți pagina Instant Nails acum!