cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine Importdirect Voucher
Coduri Voucher Importdirect și Oferte Ianuarie 2023
> > Conectați-vă la importdirect.ro

Profitați Importdirect Reduceri cu Coduri de Reducere Importdirect

 • Vouchere
 • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Importdirect la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

 • Oferte

  Reduceri De Pana La 45% Direct Si Fara Cod Reducere Importdirect Suplimentar

  Valabil până la 28-4-23
 • Oferte

  Pana 20% La Discount La Mii De Produse Din Campania Importdirect

  Valabil până la 28-4-23
 • Oferte

  Reducere De 30% La Sute De Produse

  Valabil până la 28-4-23
 • Oferte

  Abonare La Newsletter Importdirect: Reduceri Până La - 50%

  Valabil până la 28-4-23
 • Aplicați toate cupoanele Importdirect la finalizarea comenzii cu un singur clic.

  Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

  Verificat

 • Oferte

  Reducere în Plus Cu 15% Pe Importdirect

  Valabil până la 28-4-23

FAQ for Importdirect

Ce modalități de plată oferă Importdirect?

Plata pe Importdirectse poate face în una din următoarele modalități, sub rezerva opțiunii cumpărătorului: ramburs (plata se va face în lei la prețul contractului și se va face către agent la livrare); ordin de plata (pe baza facturii proforme emise de Importdirect); plătiți online cu cardul de credit la comandă. Ramburs la livrare nu este disponibil pentru comenzile online cu valoare cu impozitare mai mare de 5000 lei.

În ce constă livrarea gratuita pe Importdirect?

Pentru comenzile de pe Importdirect care conțin produse în valoare de minim 200 lei transportul este gratuit. Dacă valoarea produsului este mai mică de 200 lei costul transportului va fi de 20 lei, cost fix, livrare oriunde în țară. Aceste detalii vor apărea și în coș înainte de finalizarea comenzii. Comenzile de volum mic și mediu cu o valoare care nu depășește 5000 lei vor fi livrate prin firma de curierat Urgent Cargus sau Fan Curier care va livra în 2-3 zile lucrătoare din momentul livrării.

Cum se aplică garanția pe Importdirect?

Produsele din portofoliul Importdirect, care nu sunt consumabile sau alimente perisabile în natură, beneficiază de o garanție de conformitate de 6 luni de la data achiziției. Garanția pentru aceste produse este oferită pe baza facturii de achiziție și poate fi revendicată numai de către persoană (juridică sau fizică) în numele căreia a fost emisă factură.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Importdirect?

Da, ai nevoie. Pentru a permite clienților să maximizeze beneficiile și să primească cele mai recente informații despre Importdirect, importdirect.ro oferă clienților posibilitatea de a deveni membrii lor. Adică să vă înregistrați ca membru al Importdirect prin e-mail. Este cu siguranță o modalitate ușoară de a vă bucura de 50% și nu ratați!

Cum îmi folosesc Cod Reducere Importdirect online?

Trebuie doar să selectați produsele bune din Importdirect. Și atunci când plasați o comandă, completați Importdirect Voucher pe care l-ați selectat conform solicitărilor, iar reducerea va deveni automat valabilă. Este posibil să vi se solicite să creați un cont Importdirect. După ce vă creați contul Importdirect, nu numai că puteți face cumpărăturile mai convenabil, dar vă puteți bucura și de alte avantaje ca membru al Importdirect.

Voucher Importdirect pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poți. Importdirect Cod Reducere nu are voie să fie suprapuse în același timp. Și în partea de jos a fiecărui Importdirect Cupon Reducere au fost stabilite condițiile de utilizare corespunzătoare. În acest caz, ordin Importdirect trebuie să îndeplinească condițiile pentru a utiliza Importdirect Voucher.

Cum aflu despre Importdirect prin intermediul rețelelor sociale?

Există două metode. O metodă este că vă puteți conecta la importdirect.ro prin e-mail. De atunci, Importdirect vă va comunica prin e-mail. Cealaltă este că pagina importdirect.ro are Importdirect Facebook, Twitter, YouTube, adrese Instagram în partea de jos, vă rugăm să vă abonați la ele. Vă va notifica cu cele mai recente informații despre Importdirect Cod Reducere.