cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine Horus Center Voucher
Coduri Voucher Horus Center și Oferte Octombrie 2022
> > Conectați-vă la horus-center.ro

Profitați Horus Center Reduceri cu Coduri de Reducere Horus Center

 • Vouchere
 • Reduceri
 • Oferte

  Rezerva PENAC D1BR67, 0.7mm, 2 Buc/set, Pt. Slim... 12.00 Lei

  Valabil până la 3-10-22
 • Oferte

  Livrare Gratuita In Pitesti

  Valabil până la 30-12-22
 • Oferte

  Oferte Exclusiv 50% Pentru Horus Center

  Valabil până la 2-1-23
 • Oferte

  Reducerilor La Horus Center: Pana La 60% Discount

  Valabil până la 2-1-23
 • Oferte

  35% Off La Orice Produs La Abonare Cu Cod

  Valabil până la 2-1-23
 • Oferte

  Reducere De 35% La Sute De Produse

  Valabil până la 2-1-23
 • Oferte

  Reducere în Plus Cu 40% Pe Horus Center

  Valabil până la 2-1-23

FAQ for Horus Center

Ce trebuie să fac pentru a obține transport gratuit pe Horus Center?

Este ușor să obții transport gratuit pe site-ul Horus Center. Toate comenzile livrate în Pitești cu valoare minimă de 50 de lei au parte de transport gratuit. Altfel, transportul gratuit se aplică doar comenzilor mai mari de 300 de lei în limita a 10 kg. Taxa standard de livrare pentru coletele ce nu sunt eligibile pentru livrare gratuită este în valoare de 18 lei.

Ce modalități de plată sunt pe site-ul Horus Center?

La momentul prezent, Horus Center acceptă doar plata în avans. Aceasta trebuie făcută integral pentru ca coletul să poată să fie livrat. Plata în avans poate fi efectuată fie prin mandat poștal, fie prin ordin de plată, cazuri în care dovada plății trebuie trimisă la adresa de mail specificată. De asemenea, plata în avans se poate face și online cu cardul de credit.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Horus Center?

Da, ai nevoie. Veți deveni membru al Horus Center după înregistrarea e-mailului la horus-center.ro. Mai precis, membrii horus-center.ro se pot bucura de următoarele avantaje: cele mai recente reduceri, anunțuri de produse noi etc. Există mai multe știri despre horus-center.ro Voucher care așteaptă să vă înregistrați pentru a urma.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Horus Center online?

Confirmați că Cod Reducere dvs. din Horus Center nu a expirat. Dacă sunt îndeplinite condițiile de utilizare, introduceți bunurile achiziționate în coșul de cumpărături Horus Center și așteptați plata. Puteți alege valoarea maximă a Horus Center Cod Reducere, care vă poate ajuta să salvați 60%.

Voucher Horus Center pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poti. O singură ordin poate utiliza un Horus Center Cupon Reducere în același timp, nu mai multe Horus Center Voucher. Horus Center a menționat acest lucru în detaliu pe pagina cuponului. Clienții care au întrebări cu privire la regulile de utilizare ale Cod Reducere pot vizualiza această pagină pe horus-center.ro.

Cum aflu despre Horus Center prin intermediul rețelelor sociale?

Dacă doriți să aflați mai multe despre Horus Center, trebuie să faceți un alt pas cu Horus Center, adică să vă abonați la Horus Center pe platforma dvs. de socializare preferată, inclusiv Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat și YouTube. Horus Center vă oferă tot ce doriți să știți în fiecare zi prin intermediul acestor platforme de socializare.