cuponreducere.org

Coduri Voucher Flixbus și Oferte Octombrie 2023

> > Conectați-vă la flixbus.ro

Profitați Flixbus Reduceri cu Coduri de Reducere Flixbus

  • Vouchere
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Flixbus la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Flixbus

Ce metode de plată sunt disponibile în Flixbus?

Flixbus pune la dispoziția clienților mai multe opțiuni de plată, dar în funcție de locul de rezervare, deoarece clientul poate plăti atunci când face rezervarea online folosind PayPal și, de asemenea, carduri de credit precum Visa, MasterCard și Amex, în plus față de iDeal, Postfinance, Carte Bleue, Dotpay, Google Pay și Apple Pay. În cazul rezervărilor prin intermediul agențiilor de turism sau al punctelor de vânzare, plata poate fi efectuată în numerar sau prin oricare dintre metodele anterioare, cu condiția ca punctele de vânzare sau agențiile de turism să le pună la dispoziție. La rezervarea unui bilet la bordul autobuzului, plata se face în numerar.

Care este politica de anulare a Flixbus?

Flixbus permite clienților să își anuleze rezervarea fie înainte de plecare, fie după ce biletul nu mai este utilizat, dar rezervarea nu poate fi modificată sau anulată la bordul autobuzului. Anularea este disponibilă pe site-ul internet al magazinului sau prin intermediul agențiilor de turism și al punctelor de vânzare ale magazinului cu până la 15 minute înainte de ora de plecare programată.

Oferă Flixbus reduceri pentru persoanele cu dizabilități?

Flixbus permite clienților cu dizabilități care se deplasează cu dificultate să aibă scaunul cu rotile pliabil, astfel încât șoferul să îl poată depozita în compartimentul pentru bagaje, iar depozitarea este gratuită. De asemenea, magazinul oferă bilete gratuite pentru însoțitorii persoanelor cu dizabilități, dar persoana cu dizabilități trebuie să prezinte șoferului documentele necesare.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Flixbus?

Da, ai nevoie. Pentru a proteja mai bine drepturile și interesele consumatorilor Flixbus și pentru a le permite să se bucure de o serie de beneficii și servicii, a implementat oferte speciale pentru membrii Flixbus. Vă puteți bucura pe deplin de aceste beneficii după ce vă înregistrați ca membru în flixbus.ro.

Cum îmi folosesc Cod Promotional Flixbus online?

Pentru confortul clienților, cuponreducere.org introduce detalii despre utilizarea Flixbus Cod Promotional. Poate puteți vedea metoda de utilizare specifică în partea de jos a Flixbus Oferte, sau Flixbus va avea o pagină de explicații detaliate privind utilizarea cuponului și puteți vedea pașii corespunzători în pagina de plată Flixbus.

Oferte Flixbus pot fi utilizate împreună?

Nu poti. Plățile în Flixbus nu pot fi stivuite pentru Cod Promotional. O ordin poate utiliza Flixbus Cod Reducere corespunzător și va fi ștearsă din contul dvs. personal Flixbus după utilizare. Dar fondurile rămase în contul dvs. pot fi utilizate cu Flixbus Oferte.

Cum aflu despre Flixbus prin intermediul rețelelor sociale?

Flixbus are conturi oficiale pe toate canalele media importante și publică cele mai recente informații cât mai curând posibil. Deci, indiferent de platforma care vă place, puteți căuta și abona la Flixbus pe aceasta, iar Flixbus va trimite cele mai recente știri în contul dvs.

cuponreducere.org folosește cookie-uri pentru a se asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați, cuponreducere.org presupune că sunteți de acord cu Politica noastră privind cookie-urile. Citeşte mai mult