cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine Exclusives Voucher
Coduri Voucher Exclusives și Oferte Decembrie 2022
> > Conectați-vă la exclusives.ro

Profitați Exclusives Reduceri cu Coduri de Reducere Exclusives

  • Vouchere
  • Reduceri
  • Transport Gratuit

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Exclusives la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Exclusives

Cum se plătește pe Exclusives?

În cadrul companiei Exclusives, există posibilitatea de a plăti cu ramburs, ramburs sau plata online cu cardul cu carduri de credit sau debit Visa, Visa Electron, Maestro sau MasterCard, prin intermediul procesorului de plăți PayU, un sistem sigur și confortabil implementat pe platformă pentru clienții săi.

Ce conține garanția pe Exclusives?

Consumatorul are dreptul de a cere comerciantului să asigure produsul în scris în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, folosind același serviciu de transport pe care s-a efectuat livrarea. Exclusives va returna valoarea comenzii în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. In plus, in cazul in care produsul este trimis cu o eroare, clientul poate anunta comerciantul la 48 de ore de la primirea coletului.

Ce beneficii aduce înscrierea la buletinul informativ pe Exclusives?

Exclusives vă oferă posibilitatea de a fi primul care află toate reducerile, promoțiile și ofertele oferite pe site-ul nostru prin abonarea la newsletter-ul nostru cu adresa de e-mail preferată. Vei beneficia si de o reducere de 15% la prima ta comanda de pe site cu o suma minima de 99 RON.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Exclusives online?

Iată cum să utilizați Cod Reducere atunci când faceți cumpărături în Exclusives: adăugați produse noi în coșul de cumpărături Exclusives și faceți clic pe casă. Conectați-vă sau creați un cont nou în Exclusives introducând detalii, apoi faceți clic pe Continuați să plătiți. Sub articolele listate, veți vedea o casetă pe care scrie „Adăugați cupon”, alegeți Exclusives Cod Reducere pe care urmează să îl utilizați și apoi site-ul web va reveni automat la pagina de plată. Acum veți vedea plata totală efectivă la exclusives.ro.

Voucher Exclusives pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poti. Fiecare cupon Exclusives poate avea o reducere semnificativă, iar utilizarea simultană a mai multor Exclusives Cod Reducere nu mai este acceptată. Dar puteți obține o reducere de care vă puteți bucura fără Exclusives Cupon Reducere, în funcție de faptul dacă comanda dvs. Exclusives îndeplinește condițiile de reducere.

Cum aflu despre Exclusives prin intermediul rețelelor sociale?

Doriți să fiți prima sau prima persoană care știe cele mai recente știri despre Exclusives? Foarte simplu, trebuie doar să vă abonați la Exclusives pe Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest, iar comerciantul vă va posta Exclusives Cupon Reducere și toate informațiile noi la timp, inclusiv imagini și date ale articolelor noi.