cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine Diamanti Voucher

Coduri Voucher Diamanti și Oferte Decembrie 2023

> > Conectați-vă la diamanti.ro

Profitați Diamanti Reduceri cu Coduri de Reducere Diamanti

  • Vouchere
  • Cupoane
  • Reduceri
  • Transport Gratuit
  • Christmas

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Diamanti la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Diamanti

Ce metode de plată sunt pe Diamanti?

Diamanti oferă următoarele două metode de plată pentru bunurile achiziționate prin intermediul site-ului. Plata se face prin ramburs la livrare, unde plata trebuie efectuată în numerar către curier în momentul livrării bunurilor sau prin plata online cu cardul (de debit sau de credit), unde plata se face prin redirecționarea din pagina de comandă către o pagină securizată a procesatorului de plăți MobilPay, unde introduceți în siguranță datele cardului dumneavoastră.

În ce constă livrarea gratuita pe Diamanti?

Termenul de livrare de 1-2 zile indicat în descrierea produsului înseamnă 1-2 zile lucrătoare (luni-sâmbătă) din momentul plasării comenzii până la adresa de livrare specificată. Livrarea nu este disponibilă sâmbăta, duminica, în zilele de sărbători legale și bancare. Livrarea este gratuită pe Diamanti pentru comenzi de minimum 199 lei, fără alte costuri sau suprataxe; pentru comenzi de minimum 199 lei, costurile de livrare sunt de 15 lei. Livrarea în București și Ilfov se face de către Fan Curier, iar în toate celelalte regiuni de către GLS Curier.

Cum se aplică garanția pe Diamanti?

Toate accesoriile din piele Diamanti sunt realizate din materiale naturale, manual, folosind tehnici tradiționale de artizanat. Prin urmare, produsele din piele naturală pot avea unele neregularități, culoare și textură, care nu sunt considerate defecte, ci sunt trăsături caracteristice care conferă fiecărui produs valoarea și individualitatea sa. Această garanție este o expresie a încrederii în calitatea produselor comercializate de S.C. United Gold and Art Distribution S.R.L.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Diamanti?

Da, ai nevoie. Folosiți-vă propria adresă de e-mail pentru a vă înregistra în diamanti.ro. După înregistrare, vă puteți bucura de următoarele avantaje: cele mai recente Diamanti Cupon Reducere, promoții, cadouri de naștere etc. Faceți clic pe butonul de înregistrare de la diamanti.ro și urmați instrucțiunile corespunzătoare pentru a finaliza înregistrarea în Diamanti.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Diamanti online?

Diamanti Cod Reducere poate fi introdus pe pagina de plată. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că unele Diamanti Voucher pot fi utilizate doar o singură dată, iar după utilizare, vor fi eliminate automat din Cupon Reducere și nu pot fi refolosite. Comenzile Diamanti vor fi detectate și utilizate automat în timpul plății.

Voucher Diamanti pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poți. Diamanti stabilește o limitare pentru utilizarea Cod Reducere pentru o singură ordin. Adică doar un singur Diamanti Voucher poate fi utilizat pe ordin. Dar, indiferent de ce fel de Diamanti Cupon Reducere este, Diamanti le va folosi ca o modalitate de a aduce confort clienților, pentru a-i face pe clienți să cumpere mai mult în Diamanti.

Cum aflu despre Diamanti prin intermediul rețelelor sociale?

Diamanti a înregistrat un cont oficial pe toate platformele majore de socializare, inclusiv Facebook, Twitter, Instagram, YouTube și Snapchat. Vă puteți abona la canalele Diamanti prin intermediul rețelelor dvs. sociale preferate. Prin acest mijloc, nu veți rata ultimele știri și Diamanti Voucher.

Presupunem că sunteți de acord cu Politica privind cookie-urile dacă continuați. Citeşte mai mult