cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine Cumparamisim.ro Voucher
Coduri Voucher Cumparamisim.ro și Oferte Ianuarie 2023
> > Conectați-vă la cumparamisim.ro

Profitați Cumparamisim.ro Reduceri cu Coduri de Reducere Cumparamisim.ro

  • Vouchere
  • Cupoane
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Cumparamisim.ro la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Cumparamisim.ro

Ce beneficii îmi oferă înscrierea cu adresa de e-mail pe Cumparamisim.ro?

Înscrie-te cu adresa ta de email favorită pe site-ul Cumparamisim.ro și vei primi un cod de reducere de 5% pe care îl poți folosi la prima ta comandă plasată, iar acest cod poate fi folosit pentru comenzi de minim 200 lei. Este necesar să verificați primirea e-mailului și în caseta de spam/junk de pe adresa dvs de email.

Ce beneficii oferă punctele de fidelitate de la Cumparamisim.ro?

Pentru a putea beneficia de puncte de fidelitate la plasarea unei comenzi, trebuie să vă creați un cont de client pe site-ul Cumparamisim.ro și trebuie să fiți autentificat în cont. Punctele de fidelitate se câștigă după plasarea fiecărei comenzi. Punctele sunt salvate automat în contul dvs atunci când comandă a fost expediată la firma de curierat și calculate după formulă: aproximativ 10% din valoarea produsului (excluzând transportul sau reducerile), iar 100 de puncte = reprezintă 10 lei.

În ce constă livrarea gratuita pe Cumparamisim.ro?

Pentru comenzile cu cash pe Cumparamisim.ro ub 400 lei, livrarea costă 19 lei în Ilfov și restul țării și 11 lei în București. Pentru comenzile achitate online cu card mai mic de 250 lei costul de livrare este de 19 lei în Ilfov și restul țării, iar în București de 11 lei. Pentru comenzile în ramburs peste 400 lei transportul este GRATUIT, iar pentru comenzile de plata online cu cardul de peste 250 lei transportul este GRATUIT.

Ce modalități de plată oferă Cumparamisim.ro?

Plata în ramburs la Cumparamisim.ro se face integral la livrarea comenzii, în numerar și în moneda națională (lei) către curier. Chitanța va fi eliberată de către transportator. Dacă ați selectat metodă de plată „Card de credit online”, va trebui să completați un formular cu informațiile cardului dvs pe pagina securizată a procesatorului de plăți. După introducerea numărului cardului pe pagină procesatorului de plăti, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una dintre băncile agreate de magazin și va afișa o lista pentru plată. Puteți alege câte rate doriți.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Cumparamisim.ro?

Da, ai nevoie. Dacă doriți să fiți la curent cu cele mai recente informații despre Cumparamisim.ro și să obțineți beneficii pentru membri, trebuie doar să vă înregistrați ca membru în cumparamisim.ro. Procesul de înregistrare este foarte simplu: puteți vizita pagina principală cumparamisim.ro, în partea de jos este intrarea de înregistrare, urmați instrucțiunile relevante pentru a finaliza înregistrarea.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Cumparamisim.ro online?

Introduceți produsele dorite în Cumparamisim.ro în coșul de cumpărături și faceți clic pe butonul de plată. Sub articolele enumerate, veți vedea o casetă de intrare etichetată „Aplicați Cumparamisim.ro Cod Reducere” sau ceva similar, unde puteți adăuga Cumparamisim.ro Voucher. Verificați cuponul Cumparamisim.ro corespunzător pentru utilizare și finalizare!

Voucher Cumparamisim.ro pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poți. Dacă suma comenzii Cumparamisim.ro atinge condiția de livrare gratuită, taxa de livrare gratuită poate fi percepută în același timp cu Cumparamisim.ro Voucher. Mai multe Cumparamisim.ro Cod Reducere vor fi selectate automat unul dintre ele atunci când efectuați o plată, deci încercați să nu faceți acest lucru.

Cum aflu despre Cumparamisim.ro prin intermediul rețelelor sociale?

Cumparamisim.ro va posta mesaje noi cu bună credință și va oferi cele mai bune prețuri pentru clienții săi. În plus, Cumparamisim.ro tinde să comunice cu consumatorii pentru a-i satisface și să colecteze sugestii de la clienții Cumparamisim.ro. Bine ați venit pentru a oferi sugestiile dvs., abonați-vă la Cumparamisim.ro acum!