cuponreducere.org
Coduri Voucher Cora și Oferte Ianuarie 2023
> > Conectați-vă la cora.ro

Profitați Cora Reduceri cu Coduri de Reducere Cora

  • Vouchere
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Cora la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Cora

Ce beneficii oferă cardul de fidelitate de la Cora?

Ai posibilitatea pe Cora să îți creezi propriul card de fidelitate, prin intermediul căruia vei putea beneficia de oferte personalizate. Având acces rapid la el, vei putea să îl scanezi rapid la magazin și vei putea folosi Hiperpunctele și Tichetele de reducere de pe cardul tău de fidelitate.

Ce modalități de plată oferă Cora?

Pentru cumpărăturile clientului sunt acceptate 2 metode de plată: plata online cu cardul de credit și ramburs la livrare. Dacă plata online este selectată folosind un card bancar (Visa Classic/Electron, MasterCard, Maestro) pentru a efectua și autentifica plata, clientul va fi direcționat către o pagină de plată securizată. Au activat serviciul de plată Electronică 3D Secure. Dacă acest serviciu nu a fost activat pentru cardul dumneavoastră, vă recomandă să contactați banca emitentă pentru a-l activa. Acum puteți plăti în siguranță pe Cora.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Cora?

Da, ai nevoie. Cora are un sistem exclusiv de reduceri pentru membrii pentru clienții care furnizează adresa de e-mail pe cora.ro. Puteți deveni membru înregistrând un e-mail la cora.ro. După ce ați devenit membru, vă puteți bucura de diferite tipuri de beneficii.

Cum îmi folosesc Promotii Cora online?

Iată cum să utilizați Promotii atunci când faceți cumpărături în Cora: adăugați produse noi în coșul de cumpărături Cora și faceți clic pe casă. Conectați-vă sau creați un cont nou în Cora introducând detalii, apoi faceți clic pe Continuați să plătiți. Sub articolele listate, veți vedea o casetă pe care scrie „Adăugați cupon”, alegeți Cora Promotii pe care urmează să îl utilizați și apoi site-ul web va reveni automat la pagina de plată. Acum veți vedea plata totală efectivă la cora.ro.

Oferte Cora pot fi utilizate împreună?

Nu poti. Suprapunerea Cora Oferte nu este permisă. Puteți alege doar Cora Promotii cu cea mai mare reducere în domeniul de aplicare al comenzii de plată. Dar vă puteți bucura, de asemenea, de diferite oferte Cora, cum ar fi livrarea gratuită a produselor Cora. Desigur, comanda dvs. Cora trebuie să atingă suma de transport gratuit pentru a vă bucura de această ofertă.

Cum aflu despre Cora prin intermediul rețelelor sociale?

Cora este întotdeauna la dispoziția dvs. și așteaptă întotdeauna să comunice cu dvs. Important este că, dacă descărcați aplicația Cora, vi se vor furniza în mod specific orice tip de informații pentru Cora, toate Cora Reducere sau vă vor ajuta să rezolvați alte întrebări.