cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine Caramel Voucher

Coduri Voucher Caramel și Oferte Decembrie 2023

> > Conectați-vă la caramel.ro

Profitați Caramel Reduceri cu Coduri de Reducere Caramel

  • Vouchere
  • Cupoane
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Caramel la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Caramel

Ce beneficii oferă programul de loialitate pe Caramel?

Fiecare comandă pe Caramel îți aduce puncte, pe care le poți schimba în vouchere de reduceri pentru tine sau pentru o persoană dragă. 1 punct valorează 0,05 lei. Asta înseamnă că la fiecare 100 de lei cheltuiți, primești 5 puncte, echivalentul a 5 lei. Punctele sunt valabile 15 zile de la cumpărare. Punctele de fidelitate sunt valabile timp de 6 luni din momentul procesării comenzii, după care punctele se resetează.

În ce constă livrarea gratuita pe Caramel?

Pentru livrări în locațiile din rețeaua GLS și Fan Courier, livrarea este gratuită pentru orice comandă plasată pe Caramel. Pentru livrări în locații din afara rețelei GLS și Fan Courier, se va percepe o taxă suplimentară pentru kilometraj, în plus față de costurile de mai sus, în funcție de curierul selectat.

Ce modalități de plată oferă Caramel?

Puteți alege să plătiți online cu cardul de credit pe Caramel. Această tranzacție este efectuată în siguranță și rapid, în condiții de securitate și confidențialitate deplină, prin intermediul companiei de procesare a plăților online PayU. În cazul acestei opțiuni, plata comenzii se face în numerar la momentul livrării. Plata se face direct către agentul firmei de curierat în momentul livrării bunurilor și se emite o chitanță.

Cum se aplică garanția pe Caramel?

Condițiile de garanție se bazează pe Legea 449/2003 și O.G. 21/1992. Produsele Caramel sunt garantate timp de 30 de zile de la data livrării. La solicitarea garanției, produsul defect trebuie să fie prezentat împreună cu accesoriile. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la returnarea produsului fără garanție.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Caramel?

Da, ai nevoie. Înregistrându-vă în caramel.ro, puteți acumula puncte pentru fiecare consum. Pentru a fi mai specific, punctele Caramel pot fi folosite pentru a valorifica cadouri și reduceri. Caramel pregătește, de asemenea, cele mai noi tendințe de marcă și politici preferențiale pentru dvs. și toate acestea vor fi trimise în căsuța dvs. poștală.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Caramel online?

Atâta timp cât comanda clientului îndeplinește domeniul de aplicare și perioada de utilizare, Caramel oferă clienților posibilitatea de a utiliza Cupon Reducere. Caramel Voucher al clientului poate funcționa eficient la comanda Caramel în momentul plății, ajutând astfel clientul să economisească mai mult la caramel.ro.

Voucher Caramel pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poti. O singură ordin poate utiliza un Caramel Cupon Reducere în același timp, nu mai multe Caramel Voucher. Caramel a menționat acest lucru în detaliu pe pagina cuponului. Clienții care au întrebări cu privire la regulile de utilizare ale Cod Reducere pot vizualiza această pagină pe caramel.ro.

Cum aflu despre Caramel prin intermediul rețelelor sociale?

Aveți sugestii pentru a ajuta Caramel să îmbunătățească serviciul? Puteți face sugestii pe canalul oficial Caramel de pe Facebook sau YouTube. Toate sugestiile sunt binevenite de Caramel! Poate doriți să aflați mai multe despre Caramel, vă rugăm să urmați canalul imediat și să nu pierdeți nicio ocazie de a urmări ultimele tendințe.

Presupunem că sunteți de acord cu Politica privind cookie-urile dacă continuați. Citeşte mai mult