cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine Biosano Voucher
Coduri Voucher Biosano și Oferte Decembrie 2022
> > Conectați-vă la biosano.ro

Profitați Biosano Reduceri cu Coduri de Reducere Biosano

  • Vouchere
  • Reduceri
  • Transport Gratuit

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Biosano la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Biosano

Ce oferă punctele de fidelitate de la Biosano?

Pentru fiecare comandă plasată pe site-ul Biosano, primești puncte de fidelitate, în funcție de valoarea comenzii. Punctele vor fi acordate prin calcularea a 1% din valoarea totală a comenzii și vor fi valabile în contul dvs. în termen de 4 zile de la plasarea comenzii. De exemplu, pentru fiecare 100 de lei cheltuiți, veți primi 100 de puncte de fidelitate în valoare de 1 leu. Punctele acumulate pot fi folosite pentru a plăti integral sau parțial o comandă pe site-ul nostru, cu condiția să acumulați cel puțin 100 de puncte.

În ce constă livrarea gratuita pe Biosano?

Transportul este gratuit pe Biosano pentru comenzi de peste 149 lei, prin curier Cargus / Sameday. Livrare gratuită în toată țară, indiferent de locație. Coletele sunt trimise de următoarele companii interne de curierat: Cargus și Sameday. Pachetele se livrează între orele 9:00 și 17:00, de luni până vineri.

Ce modalități de plată oferă Biosano?

Plata în ramburs (cash) la primirea coletului de la Biosano , unde achitați contravaloarea comenzii către curier pe baza unei chitanțe emise de acesta, la momentul livrării coletului. Puteți plăti în siguranță online cu cardul personal sau corporativ prin intermediul procesatorului PlatiOnline. Cardurile de plată acceptate sunt VISA, VISA Electron, MASTERCARD, MAESTRO. Dacă alegeți să plătiți prin OP, după ce ați selectat această opțiune veți primi un e-mail cu detaliile băncii și ale contului pentru a efectua plata.

Cum se aplică garanția pe Biosano?

Biosano este obligat să furnizeze toate produsele în conformitate cu contractul de vânzare, indiferent de formă, scris sau oral. Toate produsele comercializate de Biosano sunt noi și provin de la producători autorizați. Ei beneficiază, de asemenea, de condiții de garanție conform legislației aplicabile și politicilor comerciale.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Biosano?

Da, ai nevoie. Pentru a vă mulțumi cu fiecare achiziție din Biosano, puteți utiliza e-mailul pentru a vă înregistra ca membru al Biosano. Biosano acordă o mare importanță sentimentelor membrilor și vă va trimite, de asemenea, cel mai recent Biosano Voucher prin e-mail.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Biosano online?

În primul rând, clienții trebuie să confirme dacă comanda lor poate folosi acest Biosano Voucher. Dacă poate fi folosit, intrați direct în pagina de plată și urmați instrucțiunile pentru ao utiliza cu succes. Cu toate acestea, dacă clientul folosește Biosano Cod Reducere care nu îndeplinește propria comandă, atunci comanda Biosano nu va fi eligibilă pentru reducere, așa că vă rugăm să alegeți cu atenție.

Voucher Biosano pot fi utilizate împreună?

Nu poti. Cod Reducere nu poate fi utilizat împreună în Biosano. Fiecare Biosano Voucher are reguli de utilizare corespunzătoare. Biosano necesită un singur Cupon Reducere pentru o ordin. Dar trebuie remarcat faptul că Biosano se poate bucura de transport gratuit în același timp cu Biosano Cupon Reducere.

Cum aflu despre Biosano prin intermediul rețelelor sociale?

Dacă doriți să stabiliți un contact cu Biosano, vă rugăm să fiți siguri că Biosano este întotdeauna lângă dvs. sau puteți face clic pe linkul furnizat de social media Biosano din partea de jos a paginii companiei pentru a primi toate cele mai recente informații din Biosano.