cuponreducere.org

Coduri Voucher Bilete și Oferte Decembrie 2023

> > Conectați-vă la bilete.ro

Profitați Bilete Reduceri cu Coduri de Reducere Bilete

  • Vouchere
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Bilete la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Bilete

La cât se ridică costurile de transport pentru Bilete?

Bilete permite clienților să expedieze și să livreze bilete la domiciliul sau în locațiile lor, dar cu taxe care variază în funcție de metoda de livrare. În cazul în care clientul neglijează livrarea expres a comenzilor, costul de expediere în București va fi de 8, 75 RON + 1% din valoarea biletului, iar expedierea în țară va fi de 14, 75 RON + 1% din valoarea biletului. În cazul în care clientul optează pentru livrarea prin poștă, costul de expediere la expedierea în București este de 14, 75 RON + 1% din valoarea tichetului, iar costul de expediere la livrarea în țară este de 20, 75 RON + 1% din valoarea tichetului.

Ce metode de plată sunt disponibile în Bilete?

Bilete pune la dispoziția majorității clienților mai multe metode de plată pentru a finaliza tranzacția de cumpărare, deoarece clienții pot plăti folosind tichetul cultural Edenred, prin card bancar, în numerar la ghișeu, la încasare sau prin transfer bancar. Magazinul pune la dispoziție aceste multiple metode astfel încât clientul să o poată alege pe cea care i se pare potrivită și confortabilă pentru el.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Bilete?

Da, ai nevoie. Site-ul oficial al Bilete are o intrare de înregistrare, faceți clic pe ea și urmați instrucțiunile pentru a o înregistra cu succes. După ce vă înregistrați e-mailul, puteți primi cele mai recente evenimente și notificări de servicii de la Bilete, ceea ce vă va aduce o mare comoditate.

Cum îmi folosesc Oferte Bilete online?

Iată cum să utilizați Oferte atunci când faceți cumpărături în Bilete: adăugați produse noi în coșul de cumpărături Bilete și faceți clic pe casă. Conectați-vă sau creați un cont nou în Bilete introducând detalii, apoi faceți clic pe Continuați să plătiți. Sub articolele listate, veți vedea o casetă pe care scrie „Adăugați cupon”, alegeți Bilete Oferte pe care urmează să îl utilizați și apoi site-ul web va reveni automat la pagina de plată. Acum veți vedea plata totală efectivă la bilete.ro.

Voucher Bilete pot fi utilizate împreună?

Nu poti. Oferte nu poate fi utilizat împreună în Bilete. Fiecare Bilete Voucher are reguli de utilizare corespunzătoare. Bilete necesită un singur Promotii pentru o ordin. Dar trebuie remarcat faptul că Bilete se poate bucura de transport gratuit în același timp cu Bilete Promotii.

Cum aflu despre Bilete prin intermediul rețelelor sociale?

Bilete a înregistrat un cont oficial pe toate platformele majore de socializare, inclusiv Facebook, Twitter, Instagram, YouTube și Snapchat. Vă puteți abona la canalele Bilete prin intermediul rețelelor dvs. sociale preferate. Prin acest mijloc, nu veți rata ultimele știri și Bilete Voucher.

Presupunem că sunteți de acord cu Politica privind cookie-urile dacă continuați. Citeşte mai mult