cuponreducere.org
cuponreducere.org Magazine Automobilus Voucher
Coduri Voucher Automobilus și Oferte Decembrie 2022
> > Conectați-vă la automobilus.ro

Profitați Automobilus Reduceri cu Coduri de Reducere Automobilus

  • Vouchere
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Automobilus la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Automobilus

Este posibil să ridic coletul direct din incinta magazinului Automobilus?

Produsele achiziționate pe site-ul Automobilus pot fi ridicate personal direct din sowroom-ul situat în București, pe strada Prelungirea Ghencea nr 65B. Produsele pot fi ridicate de luni până vineri între orele 9 și 17, odată ce ați primit confirmarea că comanda este pregătită.

Ce trebuie să fac pentru a obține transport gratuit pe Automobilus?

Livrarea va fi făcută în mod gratuit de către Automobilus pentru toate comenzile de peste 400 de lei livrate în București sau județul Ilfov. Sub această sumă, taxa de livrare este de 15 lei, indiferent de greutatea coletelor sau numărul lor. Costul livrării pentru comenzile ce conțin butoaie de 208 litri sau 1000 litri este de 200 de lei.

Ce modalități de plată sunt pe site-ul Automobilus?

Plata produselor comandate pe site-ul Automobilus poate fi efectuată în showroom cu cardul bancar Visa, Mastercard, Visa Electron sau Maestro, sau în 6 rate fără dobândă cu cardul StarBT. De asemenea, se poate plăti în sistem ramburs sau prin transfer bancar.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Automobilus?

Da, ai nevoie. Automobilus are un plan de reduceri atent și cuprinzător pentru membrii lor. Cum să deveniți membru al Automobilus și să beneficiați de aceste reduceri exclusive? Este foarte simplu, trebuie doar să introduceți adresa de e-mail pe automobilus.ro și să faceți clic pe butonul de înregistrare!

Cum îmi folosesc Cod Reducere Automobilus online?

Clienții se pot bucura de o experiență de cumpărături fericită la Automobilus deoarece metoda de utilizare a Automobilus Cupon Reducere este foarte simplă. După ce ați selectat articolul dvs. preferat, prezentați Automobilus Cupon Reducere în timpul plății, iar reducerea de care vă puteți bucura va fi afișată pe pagina de plată Automobilus.

Voucher Automobilus pot fi utilizate împreună?

Nu poti. Când faceți cumpărături la Automobilus, nu puteți folosi Automobilus Cupon Reducere diferite pentru aceeași comandă în același timp. La plată, sistemul va utiliza automat cea mai mare reducere Automobilus Voucher, iar celelalte sunt nevalide pentru această comandă specială.

Cum aflu despre Automobilus prin intermediul rețelelor sociale?

Fie că este vorba de Facebook sau Twitter, Automobilus are propriul cont pentru a satisface nevoile clienților. Automobilus va trimite notificări și va întâmpina clienții să facă sugestii pentru a îmbunătăți sistemul de servicii prin intermediul platformelor sociale. În plus, Automobilus va posta câteva informații despre produse noi pe platformele de socializare. Urmăriți Automobilus acum!