cuponreducere.org

Coduri Voucher Amora și Oferte Decembrie 2023

> > Conectați-vă la amora.ro

Profitați Amora Reduceri cu Coduri de Reducere Amora

  • Vouchere
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Amora la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Amora

În ce constă livrarea pe Amora?

Comenzile de la Amora naționale sunt expediate prin URGENT CARGUS, iar cele internaționale prin DHL. Timpii de livrare sunt rapizi și nu durează mai mult de 1-2 zile lucrătoare de la confirmare. Dorim să precizăm că aceste termene sunt orientative și se pot modifica din motive independente de voința Amora. Aceste termene de livrare se pot modifica, de asemenea, în perioadele de trafic ridicat pentru companiile de curierat (de exemplu, Black Friday, sărbătorile de Crăciun sau de Paște).

Ce modalități de plată oferă Amora?

Prin selectarea \"ramburs la livrare\" pe Amora în timpul procesului de plată, alegeți să plătiți coletul în momentul în care acesta este livrat de către curier. Dacă selectați \"Card bancar\", plata comenzii dvs. se va face cu cardul prin intermediul furnizorului de plăți electronice MobilPay. Tranzacția este 100% sigură, iar întregul proces se realizează printr-un canal securizat.

Cum se aplică garanția pe Amora?

Amora oferă o garanție de 6 luni pentru extensiile de păr natural comercializate pe site, cu condiția respectării instrucțiunilor de îngrijire specificate în certificatul de calitate din interiorul ambalajului. Certificatul de calitate nu garantează modul de instalare, respectiv modul de colorare a extensiilor de păr! Aceasta este responsabilitatea coaforului care v-a acordat serviciul. Dacă vă vopsiți părul, îl periați energic sau folosiți alte metode agresive, garanția se pierde.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Amora?

Da, ai nevoie. Dacă ați înregistrat o adresă de e-mail în amora.ro, puteți afla informații mai cuprinzătoare despre Amora. Și vă puteți abona, de asemenea, la cele mai recente oferte, promoții și știri regulate de reduceri ale Amora, astfel încât să nu ratați nicio informație despre Amora Voucher, care este cel mai bun mod de a economisi 50%.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Amora online?

Dacă cuponul dvs. poate fi utilizat în amora.ro. Apoi, completați Amora Cupon Reducere corespunzător. Dar dacă Amora Voucher nu respectă regula de utilizare a acestei comenzi, atunci pagina de plată va arăta că Amora Cod Reducere este nevalid.

Voucher Amora pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poți. Sistemul Amora va selecta automat unul Cod Reducere care se potrivește comenzii dvs. pentru a vă oferi cea mai bună reducere pentru comanda dvs. În plus față de Amora Voucher, Amora oferă, de asemenea, mai multe beneficii diferite. Reducerile vă așteaptă să descoperiți pe cuponreducere.org.

Cum aflu despre Amora prin intermediul rețelelor sociale?

Amora caută întotdeauna o modalitate mai bună de a satisface gusturile și nevoile clienților. Fie că este vorba de YouTube, Snapchat sau alte platforme de socializare, Amora vă va oferi cu plăcere cel mai bun serviciu. Abonați-vă la contul Amora, nu trebuie să-l ratați!

Presupunem că sunteți de acord cu Politica privind cookie-urile dacă continuați. Citeşte mai mult