cuponreducere.org

Coduri Voucher Aldo și Oferte Decembrie 2023

> > Conectați-vă la aldoshoes.com.ro

Profitați Aldo Reduceri cu Coduri de Reducere Aldo

  • Vouchere
  • Cupoane
  • Reduceri

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Aldo la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Aldo

În ce constă livrarea gratuita pe Aldo?

Bunurile de la Aldo sunt livrate prin curier la adresa națională dorită în termen de 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Comenzile de 199 lei și peste sunt livrate gratuit, iar pentru comenzile sub 199 lei se percepe o taxă fixă de 9,99 lei. În cazul în care apar neplăceri, vă vor contacta telefonic.

Ce beneficii oferă programul de fidelitate de la Aldo?

Discount-ul de mebru fidel pe Aldo nu poate fi folosit împreună cu alte reduceri, promoții sau alte reduceri oferite de organizator în momentul achiziției dacă achiziția este înregistrată pe card în perioada de reducere. În plus, dacă se atinge pragul minim de 1.000 lei/3.500 lei, perioada de valabilitate este de un an, reducerile de 7%, 10% și 15% (după caz) vor fi reactivate pentru o nouă perioadă de 12 luni.

Ce modalități de plată oferă Aldo?

Pentru a plăti bunurile de la Aldo, puteți alege una dintre următoarele metode de plată disponibile pe pagina de comandă: plata la livrare: plătiți costul comenzii și taxa de livrare la primirea coletului; plata online cu card de credit, de debit sau în rate: puteți achita valoarea comenzii dumneavoastră cu un card autorizat de către procesator (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro); plata online cu cardul în rate: plata se poate face în șase rate; valabil la Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank și Alpha Bank.

Cum se aplică garanția pe Aldo?

Aldo nu este răspunzător pentru accidentele care rezultă din nerespectarea următoarelor instrucțiuni sau pentru disconfortul rezultat din purtarea unei mărimi sau a unui model/încălțăminte greșite. Intervenția neautorizată asupra produsului, nerespectarea instrucțiunilor de îngrijire și întreținere și utilizarea produsului în afara condițiilor pentru care a fost proiectat vor invalida garanția. Perioada de garanție comercială este de 30 de zile de la data livrării produsului pentru defectele care nu se datorează culpei consumatorului. Perioada de garanție comercială se prelungește cu 30 de zile după efectuarea reparațiilor.

Trebuie să mă înscriu pentru e-mailuri la Aldo?

Da, ai nevoie. Dacă vă înregistrați e-mail la aldoshoes.com.ro, va fi înregistrat tot consumul ulterior. De asemenea, Aldo va acumula puncte pentru dvs. și vă va asigura că puteți obține cea mai recentă ofertă de Aldo cu un pas mai devreme decât alți clienți. Înregistrarea poate fi finalizată prin intermediul portalului de înregistrare online aldoshoes.com.ro.

Cum îmi folosesc Cod Reducere Aldo online?

Clienții se pot bucura de o experiență de cumpărături fericită la Aldo deoarece metoda de utilizare a Aldo Cupon Reducere este foarte simplă. După ce ați selectat articolul dvs. preferat, prezentați Aldo Cupon Reducere în timpul plății, iar reducerea de care vă puteți bucura va fi afișată pe pagina de plată Aldo.

Voucher Aldo pot fi utilizate împreună?

Nu, nu poți. Există reglementări corespunzătoare cu privire la numărul de Aldo Cod Reducere care poate fi utilizat în comanda unică a clientului, iar comanda clientului nu poate fi combinată cu alte Aldo Cupon Reducere. Cu toate acestea, pe lângă Aldo Voucher, există multe alte reduceri pe care le puteți obține fără un cupon. Puteți răsfoi cuponreducere.org pentru a găsi Aldo Voucher dorit.

Cum aflu despre Aldo prin intermediul rețelelor sociale?

Aldo vă poate contacta pe Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest sau Snapchat, deci vă rugăm să vă abonați la Aldo pe oricare dintre aceste canale de socializare care vă plac. După aceea, puteți fi prima persoană care cunoaște cele mai recente versiuni ale produselor Aldo și primiți în timp special Aldo Voucher.

Presupunem că sunteți de acord cu Politica privind cookie-urile dacă continuați. Citeşte mai mult